Om Maj & Magnussen Fotoarkiv

Denne hjemmeside er Maj & Magnussen Fotografer‘s online fotoarkiv. Her kan man hente inspiration og bestille og købe professionelle billeder til forskellig brug.

Arkivets indhold
Vores arkiv indeholder hovedsageligt billeder beregnet til presse-, reklame- og illustrations- / genrebrug.
Alle forespørgsler på billeder, som ikke findes i vores online-arkiv er meget velkomne, vi har mange tusinde billeder i både vores digitale og analoge arkiv.

Bestilling af billeder
Billederne bestilles ved at klikke på “Bestilling eller forespørgsel HER til højre for hvert enkelt billede. Herved kan man sende en e-mail til os. Angiv billedets navn, hvad det skal anvendes til samt ønsket format og størrelse, samt hvem fakturaen skal sendes til. Det er naturligvis også muligt at ringe eller skrive til os, se under Kontakt.

Levering af billeder
Billederne leveres så snart den aftalte betaling er modtaget. Læs mere her om priser og betaling.
Billederne leveres oftest digitalt via e-mail eller DropSend.
Bestillinger som er modtaget og betalt inden klokken 12.00 kan normalt ekspederes samme dag, og afsendes inden kl. 16.00

Brug af billederne
Billederne på hjemmesiden er til inspiration og skal bestilles til det formål de ønskes brugt. Billederne kan ikke downloades fra arkivet.
Billederne er alle godkendt til pressebrug. Motiver som ikke indeholder personer, er ligeledes godkendt til genre- og reklamebrug. Billeder hvori der indgår personer, kan dog i de fleste tilfælde godkendes til reklame- og genrebrug efter nærmere aftale.
For mere information, se under Rettigheder/copyright

Alle billeder på hjemmesiden er omfattet af copyright.